Remiks Miljøpark

Innovasjon gjennom samarbeid

Remiks har vært gjennom et aktivt år. Normaltilstanden er på plass igjen koronatiden, samtidig som en rekke spennende prosjektet sto for dørene.
Etter en grundig prosess skiftet Remiks også visjon.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Bubo – En vaskeekte maskot

Det sies at en bedrift med respekt for seg selv, må ha en maskot. Vel, kanskje ikke helt rett, men ideen om at ha noe som kunne formidle Remiks sitt miljøbudskap, syntes vi at vi måtte gjøre noe med. MASKOT – det måtte være noe.

Les mer »
Remiks Miljøpark

MiniRetur er en Megasuksess

Det nærmer seg to år med Remiks-konseptet MiniRetur, returstasjonen som flyttes rundt i Ishavsbyens bydeler. Tilbakemeldingene har vært svært positive, og nå tas det grep for å gjøre tilbudet enda bedre.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Remiksdagen – dårlig vær, men stor suksess

Lørdag 10.september 2022 ønsket vi Tromsø og Karlsøy sin befolkning til å komme til vårt anlegg. Her fikk man ikke bare muligheten til å få se Remiks sitt store og moderne avfallsanlegg, men mye annet også.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Å lære seg entreprenørskap

Remiks har hatt samarbeid med Ungt Entreprenørskap (UE) i mange år. Samarbeidet innebærer at elever fra 5 klasse, via ungdomsskolen til videregående har fått innføring i bærekraft, miljøvern, sortering og det å ta vare på ressursene.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Folk tror ikke asbest er farlig

På returstasjonen til Remiks hender det at materiale som inneholder asbest blir levert uten at de ansatte oppdager det. Det utgjør en stor helserisiko for de ansatte og skaper økonomisk hodebry.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Fem på Returstasjonen

Klokka har krøpet forbi 10-tallet og værgudene har nettopp gitt Tromsø en kraftig regnskur. Det er midten av mai, og Ishavsbyen er for alvor i ferd med å riste av seg vinteren. På returstasjonen er det mye trafikk denne torsdagen, og vi snakket med noen av de besøkende.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Renovatørens refleksjoner

– Når du kjører ut til Grøtfjorden en sommerdag, så er det kjempefint å være der ute. Også kan du komme over Grøtfjordfjellet i januar, i 28 sekundmeter kuling full storm. Du ser ikke veien og den eneste grunnen til at det går bra, er fordi du vet hvor veien går. Så er det litt kult dét også.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Gode rutiner skal hindre storbrann på Remiks

På morgenen 22. juli 2022 gikk brannalarmen på det hypermoderne avfallsanlegget IVAR. Med prislapp på over 700 millioner, var avfallsanlegget et av verdens mest avanserte. Skadeomfanget var så stort at anlegget ble satt ut av drift.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Tromsø er positive til prikkede poser

Den nye merkeordningen på avfall og innføringen av nye fargede poser, hadde en stor målsetting om positive ringvirkninger på avfallshåndtering. Avdelingsleder Lind tar oss gjennom noen av resultatene.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Remiks med de mest fornøyde kundene!

Remiks har gjennom år bygget opp høy tillit blant innbyggerne i Tromsø og Karlsøy. Folk føler at de blir tatt imot på en god måte. De synes tjenesten er gode og vel utført.

Les mer »