Våre produkter og tjenester

Som totalleverandør av avfallstjenester tilbyr vi et bredt spekter av produkter og tjenester. 

Vi har bred kompetanse på avfallsløsninger og hjelper med flere ulike områder knyttet til avfallshåndtering:

Ta kontakt med oss om dere ønsker å inngå samarbeid!

Rådgivning/kursing for bedrift.

Rådgivning

Vi hjelper deg med gode avfallsløsninger!

Våre rådgivere hjelper deg med å finne fram til de beste avfallsløsningene for både nybygg og allerede eksisterende bygg.

  • Planlegger du et nybygg? Det er viktig at man tidlig i byggeprosessen tenker over hvordan avfallshåndteringen skal være. Vi hjelper deg med å tilpasse avfallsløsningen for det nye bygget.
  • Vi tilbyr rådgivning for allerede eksisterende avfallsløsninger og hjelper å forbedre disse. Gjennom rådgivning kan vi se hvordan avfallshåndtering kan gjøres mer økonomisk, miljøvennlig og enklere for deg.
  • Skal dere Miljøfyrtårn-sertifiseres? Remiks bistår og hjelper deg med å oppnå kravene som stilles for sertifiseringen «Miljøfyrtårn».

Stein Åge Kaspersen
Salgs- og markedssjef
+47 957 84 180
stein.age.kaspersen@remiks.no

Statistikk

Vår statistikkweb gjør det enkelt for deg å ha kontroll.

Gjennom vår digitale statistikkweb blir det enkelt for deg å følge med på din avfallsmengde og din sorteringsgrad slik at du til enhver tid har fullstendig kontroll og oversikt.

Gjennom denne statisikken vil du enkelt få oversikt over din mengde avfall innen ulike perioder, både levert og hentet. Har du ulike krav du skal oppnå eller noen du skal rapportere til (Miljøfyrtårn, ISO, Svane), vil du ha fullstendig oversikt på statistikkweben.

Statisikk for rapportering

Gjennom vår løsning er det enkelt å få en totaloversikt over avfallsstatistikken og du vil enkelt kunne styre selv når det gjelder å rapportere til andre aktører, sertifiseringsordninger og lignende.

Allerede kunde? Logg inn i statistikkweben.

statistikk og data

KURSING

Ønsker du kurs knyttet til avfallshåndtering?

Vi tilbyr kursing for alle bedrifter som ser behov for dette. Gjennom tilpassede kurs vil vi kunne gjøre dere bedre på kildesortering..

Lurer dere på hvordan dere sorterer riktig? Hvordan håndterer man risikoavfall eller farlig avfall? Dette er et av mange temaer vi kan være behjelpelig med når det gjelder opplæring.

Kursene skreddersys deres behov og kan avholdes hos Remiks eller deres arbeidsplass.

Fyll ut skjema for å sende forespørsel.

Kjøp / leie av maskiner

Gjennom våre maskiner og produkter kan du få en mer effektiv avfallshåndtering.

Vi tilbyr kjøp, leasing og leie av maskiner til bedrifter som har behov for dette. Gjennom en slik løsning vil du få en mer effektiv og økonomisk avfallshåndtering.

Om deres bedrift produserer avfall jevnlig over tid vil for eksempel en emballasjepresse eller komprimator kunne være en god løsning da dette resulterer i færre tømminger. Dette vil forbedre logistikken og transportkostnadene for deres bedrift.

Vi forhandler et bredt utvalg i maskiner og produkter:

  • Emballasjepresse (benyttes til papp og plast)
  • Komprimator (benyttes til restavfall, papp, trevirke, matavfall)
  • Innendørs/utendørs sorteringsbeholdere
  • Løsninger for oppsamling/behandling av farlig avfall/EE-avfall
  • Rullekomprimator (benyttes til restavfall)
papp presse