Bli Miljøfyrtårnsertifisert med Remiks

Vi er godkjent konsulent for Miljøfyrtårn og kan hjelpe din bedrift sette og oppnå deres miljømål. Miljøfyrtårn er for mange virksomheter en unik måte å oppnå konkurransefortrinn på, både gjennom forbedring av omdømme og som et verktøy for bedre økonomisk kontroll.

Hva vi tilbyr?
Vi tilbyr rådgivning (en til en) for alle virksomheter med 1-4 lokasjoner som ønsker å bli Miljøfyrtårn-sertifisert. Vi planlegger møter ut i fra deres ønsker og behov. Opplegget tilpasses dere og for å jobbe effektivt kan flere av møtene holdes digitalt.

Hva er miljøfyrtårn?

Miljøfyrtårn er et anerkjent verktøy for de som ønsker å jobbe strategisk og målrettet med miljøledelse og grønn omstilling.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for bedrifter som vil dokumentere sin miljøinnsats og jobbe med kontinuerlig forbedring. Sertifiseringen skal gi fordeler både på bunnlinjen og for virksomhetens omdømme. Miljøfyrtårn er anerkjent av EU og har standard og kvalitet på linje med internasjonale merkeordninger (EMAS og ISO 14001).

Miljøfyrtårn gir deg tilgang til digitale systemer og omfatter områder arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

Hvorfor velge Remiks?

Vi er opptatt av miljø og bærekraft og jobber med sirkulærøkonomi hver dag. Når du velger en miljøfyrtårnkonsulent fra Remiks velger du en konsulent som har en miljøbedrift og et stort nettverk i ryggen. Vi er spesialister som lager skreddersydde avfallsløsninger til din virksomhet med fokus på reduksjon av transport og enkel og effektiv håndtering av bedriftens farlige og ordinære avfall.

Fordeler med Miljøfyrtårn

Ønsker du et uforpliktende tilbud? Fyll ut skjema under

  • Kontaktperson for bedrift

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kostnaden ved å bli miljøfyrtårnsertifisert

Remiks sine priser på konsulenttimer er konkurransedyktige og vi lager tilbud ut i fra størrelsen på din bedrift og ut fra hvor mye hjelp dere har behov for og ønsker. Om bedriften skal sertifiseres innen flere sertifiseringskriterier i tillegg til grunnleggende felleskriterier kan man ha behov for flere konsulenttimer.

For mer info angående kostnader, se Miljøfyrtårn sin side om dette: Priser og kostnader eller send et uforpliktende tilbud via vårt skjema.

Hvor lang tid tar prosessen?

De fleste bedrifter kan bli sertifisert i løpet av 3-4 måneder. Dette kan også gjøres mer intensivt, eller man kan sette av mer tid om bedriften er mer kompleks og har flere avdelinger.