Åpningstider

Ordrekontor Bedrift

Man-fre: 08-15.00

Les mer

Returstasjon bedrift

Man-fre: 07-15.30

Les mer

Bedrift

Øk bedriftens miljøinnsats gjennom avfallshåndtering

Som totalleverandør av avfallstjenester bistår vi med rådgivning og tilpassede avfallsløsninger for alle bransjer. Remiks tilbyr gode løsninger som tar hensyn til miljøet og vi skreddersyr avfallshåndteringen etter deres behov. Vi sikrer at avfallet ditt blir behandlet slik at mest mulig blir gjenvunnet og blir nye ressurser for fremtiden.

Vi har lang erfaring med å tilrettelegge avfallsløsninger og er opptatt av å levere tjenester som tar hensyn til både praktiske, miljømessige og økonomiske forhold.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Retura Norge

Som medeier i Retura Norge håndterer vi nasjonale avtaler inngått mellom Retura og kunder i Tromsø, Karlsøy og Nord-Troms. Retura-kunder får gunstige avtaler og en samlet statistikkrapport for sin virksomhet slik at man kan sammenligne resultater internt i organisasjonen. 

Arctic Waste Management

Som medeier i Arctic Waste Management har vi muligheten til å tilby et mangfold av tjenester knyttet til slamsug- og industritjenester, blant annet tømming, rengjøring og kontroll av tanker og utskillere. 

RETURSTASJON BEDRIFT

Mottak næring – Vi har egen returstasjon for bedrifter

I Tromsø finner du Remiks sin returstasjon for bedriftskunder. Her får du god veiledning og kan levere bedriftsavfallet ditt på en enkel måte. 

Du finner returstasjonen på Skattøra, Ringvegen 180 ved innkjøring til Remiks Miljøpark. Når du ankommer skal du henvende deg i vekta og oppgi din kundeinformasjon og forklare hvordan type avfall du skal levere.

Bransjeløsninger

Vi tilpasser avfallsløsninger for alle bransjer!

Vi har lang fartstid med avfallsløsninger og vi vet hvordan vi kan skreddersy avfallsløsninger etter ditt behov. Avfallshåndtering skal være enkelt og vi sikrer at avfallet ditt får en verdi videre. Uansett bransje – vi har gode løsninger!

Vi har bred kompetanse på avfallsløsninger og hjelper med flere ulike områder knyttet til avfallshåndtering.

Produktkatalog

I vår produktkatalog finner du en oversikt over de produktene vi selger og leier til våre kunder!

Hvorfor Remiks?

Vi har skreddersydd avfallsløsninger i 20 år.

Vi har lang erfaring med håndtering av avfall og vi vet hvordan vi kan skreddersy avfallsløsninger etter ditt behov. Avfallshåndtering skal være enkelt og vi sikrer at avfallet ditt får en verdi videre.

Remiks håndterer avfallet ditt med kvalitet og miljø i fokus. Gode avfallsløsninger er et resultat av bred kompetanse med håndtering og god kjennskap til utfordringer og muligheter for både arbeids- og næringslivet!

Dagens avfallsløsninger krever at man tenker sirkulært rundt håndtering slik at avfallet blir utnyttet på best mulig måte. Dette er en veldig viktig del av det arbeidet Remiks utfører hver eneste dag. Miljøaspektet er en prioritet i alt vi gjør og er et viktig konkurransefortrinn for din bedrift.

Skal du planlegge nybygg? Vil du undersøke muligheten for kildesortering på arbeidsplassen din? Trenger du råd med tanke på Miljøfyrtårn-sertifisering eller kurs for din bedrift?

Ta kontakt med Remiks i dag – vi hjelper deg gjerne!

Remiks er sertifisert og hpndterer avfall på en sikker og miljøvennlig måte.

Sertifiseringer

Vi er sertifisert etter ISO-standardene for miljø og kvalitet. Gjennom våre sertifiseringer kan vi garantere at vi jobber strategisk med miljø- og kvalitetsledelse på øverste nivå.

LES MER »
Etikett for Farlig Avfall på en container. Foto.

Farlig Avfall

Remiks hjelper din bedrift vurdere om avfallet ditt er farlig, og rådgiver deg i prosessen å ta hånd om det. Ta kontakt med oss å få hjelp med spørsmål knyttet til farlig avfall!

LES MER »

Det fornybare energieventyret i Skibotn

Når 50 000 tonn organisk avfall fra hele Nord-Norge årlig omgjøres til biogass, legges grunnlaget for et viktig bidrag til det grønne ​skiftet​​skifte​ og landsdelens største miljøsamarbeid noensinne.

LES MER »