Logo for REBELL camofarget
Privat

BliREBELL.no!

It’s out there! Remiks åpner 3.juni REBELL Remiks Bærekraftsenter, og inviterer DEG inn i varmen

Les mer »
Bedrift

Remiks appellerer til politikerne

Gjenvinnerdagen ble nylig arrangert av Remiks Miljøpark og kolleger i avfalls- og gjenvinningsbransjen i Norge. Over 100 stortingskandidater fra ulike partier besøkte 16 anlegg over

Les mer »
Remiks Miljøpark

Innovasjon gjennom samarbeid

Remiks har vært gjennom et aktivt år. Normaltilstanden er på plass igjen koronatiden, samtidig som en rekke spennende prosjektet sto for dørene.
Etter en grundig prosess skiftet Remiks også visjon.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Bubo – En vaskeekte maskot

Det sies at en bedrift med respekt for seg selv, må ha en maskot. Vel, kanskje ikke helt rett, men ideen om at ha noe som kunne formidle Remiks sitt miljøbudskap, syntes vi at vi måtte gjøre noe med. MASKOT – det måtte være noe.

Les mer »
Privat

Samarbeid med studenter om innovasjon

– Start UiT er stolte og fornøyd med samarbeidet med Remiks. Remiks har støttet med økonomiske midler, stilt opp på arrangementer og ulike aktiviteter for å fremme bærekraft og miljø ved flere anledninger, sier styret i organisasjonen

Les mer »
Bedrift

Det fornybare energieventyret i Skibotn

Når 50 000 tonn organisk avfall fra hele Nord-Norge årlig omgjøres til biogass, legges grunnlaget for et viktig bidrag til det grønne ​skiftet​​skifte​ og landsdelens største miljøsamarbeid noensinne.

Les mer »
Remiks Miljøpark

MiniRetur er en Megasuksess

Det nærmer seg to år med Remiks-konseptet MiniRetur, returstasjonen som flyttes rundt i Ishavsbyens bydeler. Tilbakemeldingene har vært svært positive, og nå tas det grep for å gjøre tilbudet enda bedre.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Remiksdagen – dårlig vær, men stor suksess

Lørdag 10.september 2022 ønsket vi Tromsø og Karlsøy sin befolkning til å komme til vårt anlegg. Her fikk man ikke bare muligheten til å få se Remiks sitt store og moderne avfallsanlegg, men mye annet også.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Å lære seg entreprenørskap

Remiks har hatt samarbeid med Ungt Entreprenørskap (UE) i mange år. Samarbeidet innebærer at elever fra 5 klasse, via ungdomsskolen til videregående har fått innføring i bærekraft, miljøvern, sortering og det å ta vare på ressursene.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Folk tror ikke asbest er farlig

På returstasjonen til Remiks hender det at materiale som inneholder asbest blir levert uten at de ansatte oppdager det. Det utgjør en stor helserisiko for de ansatte og skaper økonomisk hodebry.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Fem på Returstasjonen

Klokka har krøpet forbi 10-tallet og værgudene har nettopp gitt Tromsø en kraftig regnskur. Det er midten av mai, og Ishavsbyen er for alvor i ferd med å riste av seg vinteren. På returstasjonen er det mye trafikk denne torsdagen, og vi snakket med noen av de besøkende.

Les mer »
Remiks Miljøpark

Renovatørens refleksjoner

– Når du kjører ut til Grøtfjorden en sommerdag, så er det kjempefint å være der ute. Også kan du komme over Grøtfjordfjellet i januar, i 28 sekundmeter kuling full storm. Du ser ikke veien og den eneste grunnen til at det går bra, er fordi du vet hvor veien går. Så er det litt kult dét også.

Les mer »