Viktige endringer for jul og nyttår 2020

Jul og nyttår fører til endringer i tømmedager og åpningstider.

Hvor finner jeg mine tømmedager? 
Den enkleste måten å finne informasjon om dine tømmedager er ved å bruke Remiks-appen eller sjekke Finn min tømmedag. Dagene det har oppstått endringer på vil ligge inne i de ulike oversiktene. Her får du også informasjon knytte til posesupplering og henting av juletrær. I år vil alle vanlige tømmedager ha endringer i jul- og nyttårsperioden. Husk å la dunken stå ute til den er tømt!

Avfallskort

Nye klipp i avfallskortet

1. februar 2021 fylles det automatisk opp med nye klipp for neste år. Om du har klipp igjen som du ønsker å bruke må disse brukes opp innen 31. januar. Med andre ord, ikke kast avfallskortet ditt – det fylles automatisk opp!

Åpningstider returstasjonen og Remiks Bruktbutikk

Våre returstasjoner har oppdaterte åpningstider for jul, romjul og nyttår. Få oversikt over oppdaterte åpningstider her.

Remiks Bruktbutikk har stengt alle røddager, inkludert 24.12 og 31.12. I romjulen (28. des-30.des) har bruktbutikken åpent fra 09.00-14.00.

Juletreinnsamling for sentrumsnære områder
I uke 2 2021 starter vi innsamlingen av juletrær i sentrumsnære områder. Trærne må være satt til veg innen mandag 11. januar kl. 07.00. De vil bli hentet fortløpende og vil ikke følge vanlig tømmedag.

Har dere fellesløsning? Borettslag, sameier og andre med fellesløsninger må bli enig om oppstillingsplass. Sett gjerne juletrærne dit containerne/oppsamlingsenhetene står og husk å plasser dem slik at de ikke blir til hinder for trafikk, eller for tømming av containerne.

Viktig å huske på om du skal levere juletreet ditt til innsamling:

  • Treet må settes til veg, helst samlet, ikke nedsnødd eller fastfrosset.
  • Treet må være fritt for julepynt og ikke innpakket i plast.
  • Trærne hentes mandag t.o.m. onsdag i uke 2.

Hvilke områder dekker juletreinnsamlingen?

  • Hele Tromsøya
  • Fastlandssiden fram til Tønsvik bru og kirkegården ved Laukslett
  • Kvaløya fram til krysset ved Finnvikdalen, i tillegg til Kaldfjorden, Ersfjordbotn og Håkøya

Hvor kan man levere juletrær utenom juletreinnsamling?
Alle våre returstasjoner tar imot juletrær helt gratis. Om du ikke er innenfor sentrumsnære områder kan du levere juletreet ditt til Returasjon Tromsø, Hansnes eller Skåningsbukt.

Remiks ønsker dere alle en god jul og et godt nyttår!

Relaterte artikler