Tålmodighet lønte seg – endelig vant jeg 10 000!

Jens Petter Jenssen fra Tromsø, er en av heldige vinnere i Grønt Punkt sitt Returkartonglotteri. Endelig vant jeg – tålmodigheten lønte seg, sier en meget tilfreds Jens. Plutselig ble han 10 000 kroner rikere, sånn like oppunder jul. Det han har gjort er å sorterte drikkekartongene og skrive navn og telefonnummer på de og legge de i den oransje posen for drikkekartong. 4 ganger i året trekkes det ut mulige heldige vinnere fra Tromsø. Disse sendes ned til den store trekningen i Oslo.

Jens Petter Jenssen fra Tromsø ble heldig vinner av Returkartonglotteriet
og vant 10 000 kroner.

Jens er en ivrig pensjonist og har holdt på med å skylle, brette og skrive navn og telefonnummer på sine drikkekartonger i mange år. – Selv mine døtre ble usikre på om det hadde noe for seg, men jeg ville ikke gi meg, smiler han. – Se der, jeg fikk rett. På vegne av Grønt Punkt Norge overleverte Remiks premien.

Ivar Sture Handeland, informasjonsansvarlig i Remiks kan fortelle at folk skyller, stapper og bretter i de oransje posene, men glemmer helt å skrive på navn og telefonnummer. 4 ganger i året kan man faktisk vinne 100 000 eller 10 000 kroner.  Det du gjør er enkelt og greit – skylle drikkekartongen, brett den, skrive på navn og telefonnummer, legg den i den oransje posen og legg den i avfallsdunken med resten av det optisk sorterte avfallet. Han minner også på at det kun skal drikkekartong i den oransje pose. – Vi ser at noen kaster andre ting enn drikkekartonger og det ødelegger for kvaliteten på avfallet. Drikkekartongene går til Fiskeby i Sverige og blir til ny kartong, avslutter han

Mer om Returkartonglotteriet kan man lese på Grønt Punkt sine hjemmesider her

https://www.grontpunkt.no/gjenvinning/drikkekartong/

Relaterte artikler