Sommerens tegnekonkurranse: Vi søker maskot!

Remiks tegnekonkurranse
Selv om solen steiker eller regne høljer ned, en maskot til Remiks, hva er din idé?

Vår logo har blitt ensom – og søker en maskot!
Remiks inviterer til sommerens tegnekonkurranse og ønsker innspill fra hele verden til hva eller hvem som kan bli vår nye maskot. Vi trenger en maskot som både tar seg bra ut på plakater og i våre digitale kanaler, men den vil også komme til live i fysisk format – og muligens springe gjennom Storgata på lørdager, hvem vet?

Hva kan du tegne?
Hva som helst. Tegningen skal gi oss en idé på hvordan vår maskot skal bli seende ut. Det kan være en skisse på en ferdig maskot eller du kan tegne ting/deler som skal være en del av maskoten. Det kan være alt fra en fullverdig skisse eller en helt-i-starten skisse.

Hvem kan bidra?
Alle kan være med, både store og små. Her er det ideene som sendes inn som er i fokus og alle ideer, uavhengig av alder, vil bli vurdert. Det trenger ikke være en helt ferdig maskot som sendes inn, men også skisser og generelle ideer vil bli vurdert.

  1. premie = 5000 kr + dine initialer på trykk
  2. premie = 2000 kr
  3. premie = 1000 kr

Send inn din skisse og/eller idé til maskot@remiks.no. Ta bilde/skann inn tegningen som sendes inn slik at vi har den høyeste oppløsningen. Om mulig ønsker vi at orginalen tas vare på.

Tegningene som kommer inn vil også brukes i en bildekollasj som vil bli vist fram på Remiks sine renovasjonsbiler.

Om du har spørsmål til konkurransen kan du ta kontakt med Ivar Sture Handeland (informasjonsansvarlig i Remiks) på ivar.sture.handeland@remiks.no eller på tlf. 971 53 926.

Frist for innsending søndag 15. august.

Relaterte artikler