Nå kommer bruktbutikken for næringslivet

Kontormøbler og annet utstyr skal endelig få et langt liv.

Remiks Næring har lang erfaring med praktiske, miljømessige og økonomisk gunstig avfallsløsninger for næringslivet. Flere og flere bedrifter ønsker nå løsninger som bidrar til det grønne skiftet.

– Vi vet at stadig flere bedrifter ønsker å bli flinkere på gjenbruk, både innen materialbruk og utstyr. De kan gjøre en stor forskjell ved å velge miljøvennlige løsninger. Nå skal det bli enda enklere å velge gjenbruk framfor å kjøpe nytt, og å levere inn utstyr de ikke har bruk for lenger, forklarer en entusiastisk daglig leder i Remiks Næring, Chris Hudson.

Gjenbruk for næringslivet

Remiks Næring ønsker derfor å få på plass et gjenbrukstilbud for næringslivet.

– Vi vil i første omgang tilby ombruk av kontormøbler i samarbeid med ASVO. Det betyr at du både kan få tak i gjenbruksmøbler hos oss, men du har også muligheten til å levere ting som kan gå til gjenbruk til en bedre pris framfor å levere det som avfall, forklarer Hudson.

I tillegg planlegger Remiks Næring utsalg av innendørs byggemateriale som næringslivet kan benytte når de har byggeprosjekter.

Vinn-vinn-situasjon

Tilbudet vil være en vinn-vinn-situasjon både for kunden som velger gjenbruk foran nyinnkjøp, og for kunden som leverer ting til gjenbruk framfor materialgjenvinning.

– Ressurspyramiden er vårt viktigste strategiske verktøy, og gjenbruk gir betydeligere lavere klimagassutslipp framfor å transportere og gjenvinne nye produkter. Derfor er dette et veldig viktig grep for oss og for våre kunder som får muligheten til å redusere sine utslipp gjennom denne ordningen, forteller Hudson.

Både for private og næringslivet

Både næringslivet og privatpersoner skal kunne bruke gjenbruksordningen.

– Det har vært viktig for oss å finne et marked der vi kan tilby gjenbrukstjenester for næringslivet, og kontormøbler og byggematerialer er en god start. Vi håper næringslivet benytte seg av denne muligheten, slik at vi kan tilpasse tilbudet og muligens utvide i tida som kommer, avslutter Chris Hudson.

PS. Hvis din bedrift eller organisasjon ønsker et tilbud eller å høre mer om gjenbruk for næringslivet, ta kontakt med Remiks Næring for mer informasjon.

Chris Hudson, daglig leder i Remiks Næring.

Relaterte artikler