Meg:
Null stress å
sortere rett.

Også meg:
Restavfall-3

Restavfall

Nå skal vi få til bedre og riktigere sortering sammen med våre innbyggere. Bli med på en kollektiv slankekur for å redusere innholdet i restavfallsposen.

https://sortere.no/batterier

For utleier:

RMK_20084_Foto_Alexandru_Mitu

Gratis sorterings-utstyr

Få en smart sorteringsløsning fra Remiks.

Du leier kanskje ut en hybel eller tre?

At 67% av det som havner i restavfallsposen burde og kunne vært sortert i prikkede poser er alvorlig. For miljøet, for lommeboka og for deg.

Det er du som betaler dersom sorteringen blir for dårlig – får vi ikke ned feilsorteringsgraden vil aldri renovasjongebyret gå ned – snarere tvert imot.

At din leietaker får nødvendig hjelp til å sortere er en vinn-vinn.

Full pakke – helt gratis

Vi vet at praktisk tilrettelegging er det aller viktigste for at studenten som bor hos deg skal gjøre gode valg når det kommer til kildesortering. 

Derfor er vi i Remiks klar for å gi deg de nødvendige hjelpemidlene.

Fra 18.mars henter du gratis sorteringspakke på REBELL eller Rådhuset.

Hva får du?

  • Et sett med 4 kildebokser
  • Klistremerker til boksene
  • Sorteringsguide på flere språk
  • Tre ruller prikkede poser:
    – Lilla, blå, grønn
  • En rull restavfallsposer
  • Praktisk oppsamlingsnett for batterier, småelektrisk & lyspærer

Privat - Bestilling av sorteringspakke utleiere

Dette tilbudet er rettet mot privatpersoner som leier ut en eller flere enheter i egeneid bolig. En sorteringspakke inneholder ett sett kildebokser (4 stk.) med klistremerker, tre ruller prikkede poser (blå, lilla, grønn), 1 rull restavfallsposer, et innsamlingsnett EE-avfall - batterier - lyspærer, og kildesorteringsguide.

  • Én sorteringspakke per kjøkken-enhet.

Sorteringsguider ulike språk her:

Informasjon

Restavfall-3
0 %

feilsortert!

Vi slurver fælt med restavfallet. Plast, papir og matavfall havner i restavfallet selv om det skulle vært sortert. På den måten mister vi verdifulle ressurser som kunne blitt til nye produkter og gått inn i sirkulærøkonomien. Det er dårlig nytt for miljøet og vår felles fremtid.


Vi i Remiks jobber for å øke bevisstheten og kunnskapen hos våre abonnenter. Fremover skal vi ha særlig fokus på hvorfor vi ønsker minst mulig restavfall og hvordan vi skal oppnå en høyere sorteringsgrad. Ved hjelp av konkrete tips og god informasjon skal vi sammen få slanket restavfallsposen. Avfall er ikke bare søppel – men verdifulle råvarer.

Hvordan sortere?

Sortere.no gir deg svar på alt du måtte lure på om sortering.

Hvorfor sortere?

Avfall er ressurser. Les mer om hvorfor sortering er viktig.

Nyheter

Tilgangen til prikkede poser er god i Tromsø. Men med tre nye hentesteder på universitetet blir tilgangen enda mer studentvennlig. Ikke sant?...
Studenter utmerker seg med høyt engasjement for bærekraft, kommer hjemmefra med et godt fundament fra skole og barnehage, og har konstant dårlig råd. Likevel sorterer studenten (minst) like dårlig som alle andre innbyggere i Tromsø og Karlsøy. Dette må vi gjøre noe med!...
Etasjekonkurransen i Smørbukklia 5 er i gang. Vinneretasjen kan stikke av med 15000,- , som dere bruker til akkurat det etasjen vil....
I tvil om hvordan du skal sortere? Hva skal i prikkede poser og hva skal i restavfallet? Du finner oversikten her, sammen med tips og triks for riktig sortering. Knowledge is everything!...
I Tromsø er vi veldig gode på å sortere i de prikkete posene. Det er når vi kommer til restavfallsposen at problemene oppstår…...

KUNDESERVICE TLF: 776 01 900

E-POST: post@remiks.no

ADRESSE: Ringvegen 180, 9018 Tromsø

Nå skal vi få til bedre og riktigere sortering sammen med våre abonnenter. Bli med oss på en kollektiv slankekur for å slanke restavafallsposen.