Jobber du med redesign, reparasjon eller gjenbruk, eller har et ønske om det?

Vi planlegger et bærekraftsenter i Tromsø og ønsker å høre hvordan din idé eller din virksomhet kan passe inn i dette.

Vi ønsker å etablere et bærekraftsenter i Tromsø. Et senter med mål om å øke ombruk og redusere mengden avfall som produseres i byen i dag.

Vi vet at potensial for gjenbruk er langt større enn det Remiks håndterer på nordspissen i dag. En etablering av et bærekraftsenter vil kunne sikre at enda mer går til gjenbruk, forklarer prosjektleder for bærekraftsenteret og daglig leder i Remiks Husholdning, Gøril Bergmann.

– I forbindelse med planleggingen av bærekraftsenteret ønsker vi å snakke med alle aktører, etablerte og ikke-etablerte, som jobber med eller ønsker å jobbe med redesign, reparasjon eller gjenbruk. Onsdag 17. november kl. 17.00 inviterer vi til samarbeidsmøte i Tromsø og vil gjerne høre mer om hvordan andres idéer eller virksomheter kan passe inn i senteret vi planlegger, sier Bergmann.

Påmelding til møte her

Hva er et bærekraftsenter? Remiks ønsker at det skal være et felles senter for brukthandel, reparasjonsverksted, redesign, læring, utlån/leie av utstyr og gjenbruksartikler for næringsliv. Remiks ønsker at det skal være en plass hvor folk kan tilbringe ettermiddagen sin, møte venner og familier, få seg en matbit og samtidig ta med seg sykkelen for å få den fiksa.

Vi håper så mange som mulig innenfor dette feltet ønsker å høre mer om idéen vår og prate med oss om hvordan vi kan få dette realisert sammen – meld deg på samarbeidsmøte her.

Relaterte artikler